Adam Bobrowski

Na skutek nieszczęśliwego skoku do wody doznałem urazu kręgosłupa szyjnego. Wynikiem tego jest porażenie czterokończynowe. Porażeniu towarzyszy szereg dolegliwości, których na co dzień nie widać, ale z którymi zmagam się każdego dnia. Żyję nadzieją na postęp medycyny i poprawę sytuacji zdrowotnej. W celu utrzymania mojego organizmu w możliwie dobrej kondycji, konieczna jest nieustanna praca nad ciałem, rehabilitacja, sprzęt rehabilitacyjny oraz ewentualne wyjazdy na turnusy rehabilitacyjne. Wszystko wiąże się z dużymi kosztami finansowymi, które ciągle wzrastają. Jeżeli zechcecie Państwo mnie wesprzeć, proszę o przekazanie 1% podatku na konto Fundacji Różyczka z dopiskiem „dla Adama” lub wpłacenie darowizny na moje subkonto: 87 1050 1298 1000 0024 1889 3877 Z całego serca dziękuję Państwu za wsparcie!

Aby pomóc Adamowi można przekazać mu 1,5% podatku KRS 0000399191 z dopiskiem „dla Adama” lub wpłacając darowiznę na jego subkonto: 87 1050 1298 1000 0024 1889 3877