Pomóż fundacji

jak możesz nas wesprzeć

Pomóż fundacji

Każda forma pomocy jest bardzo ważna, ponieważ można ją przełożyć na wartość życia i zdrowia osób żyjących najczęściej w skrajnym ubóstwie.

Wszystkie działania prowadzone przez Fundację Różyczka mogą być realizowane dzięki życzliwemu wsparciu darczyńców, sponsorów oraz wolontariuszy. Bez ich codziennego wsparcia nie moglibyśmy wspierać naszych podopiecznych osób i rodzin.

Bardzo gorąco zapraszamy do współpracy wolontariuszy oraz sponsorów. Jesteśmy otwarci na każdą formę pomocy:

• poszukujemy osób które chciałyby nabyć nowe doświadczenia poprzez wolontariat. Osób, które chciałyby poświecić swój czas i ofiarować coś wyjątkowego drugiemu człowiekowi. Szczególnie czekamy na wolontariuszy, którzy chcieliby wesprzeć działania pedagogów obejmując wsparciem naszych podopiecznych, dzieci i młodzież;
  • wsparcie finansowe- jeśli chcesz wesprzeć nas finansowo prosimy o wpłaty na rachunek bankowy Fundacji Różyczka: 69 1050 1298 1000 0023 5861 4036 (ING), nasze dane adresowe: ul. Kościuszki 35, 44-100 Gliwice;
  • przekazanie na rzecz Fundacji darów rzeczowych, które możemy przekazać naszym podopiecznym. Dzieciom najbardziej brakuje przyborów do nauki i spędzania zdrowo wolnego czasu. Potrzebne są przybory szkolne (zeszyty, kredki, farby, bloki, piórniki, plecaki), gry (planszowe, szachy, warcaby) i inne zabawki oraz sprzęt sportowy dla dzieci (piłki, rowerki, hulajnogi, skakanki). Czekamy również na cenne dla Państwa dary, które możemy spieniężyć na okolicznościowych aukcjach Fundacji Różyczka.
  • zapraszanie Fundacji do udziału w akcjach, koncertach i innych imprezach organizowanych w celach charytatywnych.

Zapraszamy na aukcje charytatywne z których całkowity dochód przeznaczony jest na cele statutowe fundacji –

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=24295650 – link do naszego allegro.

Jeśli chcesz pomagać razem z nami – skontaktuj się z nami!